Az Új Mozaik Lions Club 3 ételszállító gépjárművel segíti a hajléktalan ellátást

A Mozaik Lions Club hosszú évek óta kapcsolatban van a Wesley János Lelkészképző Főiskola és társintézményei által működtetett, hajléktalan embereknek és mélyszegénységben élőknek segítséget nyújtó intézményekkel. Többek között mérnöki szolgáltatással, ruhanemű, lakástextil, berendezési tárgyak, konyhai berendezések, orvosi eszközök és gyógyszerek adományozásával támogatták szolgáltatásaikat. 

8 hazai klub és a szövetség közreműködése, valamint a Lions Clubs International Fund pályázatán elnyert összeg tette lehetővé 3 gépjármű megvásárlását közel 28 millió forint értékben, amelyeket a klub ünnepélyesen és a sajtó jelenlétében adott át a kedvezményezetteknek. A Dacia Jogger típusú autók Lions matricával ékesítve álltak szolgálatba és a központi konyháról viszik a készételt az étkeztetési színhelyekre.

Dr. Kökény Mihály
Új Mozaik LC
korábbi 1. régióelnök (2020-2023)


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba