Hírek, aktualitások: Általános

Az Új Mozaik Lions Club 3 ételszállító gépjárművel segíti a hajléktalan ellátást 2023. október 06. 12:00 Az Új Mozaik Lions Club 3 ételszállító gépjárművel segíti a hajléktalan ellátást

A Mozaik Lions Club hosszú évek óta kapcsolatban van a Wesley János Lelkészképző Főiskola és társintézményei által működtetett, hajléktalan embereknek és mélyszegénységben élőknek segítséget nyújtó intézményekkel. Többek között mérnöki szolgáltatással, ruhanemű, lakástextil, berendezési tárgyak, konyhai berendezések, orvosi eszközök és gyógyszerek adományozásával támogatták szolgáltatásaikat.

bővebben arrow_forward
Diabeteses társasjáték - Tudj és Merj 2020. november 11. 14:00 Diabeteses társasjáték - Tudj és Merj

A budapesti Mozaik Lions klub szervezésében jelenleg is zajlik a soproni klubtagtársuk, Dr. Károlyi György fejlesztésében létrejött játék felfrissítése. Ez az empátiára nevelő társasjáték segítség a hatékony gyógyszerfogyasztásban, a diabeteses betegek megfelelő életvitelre nevelésében, a társadalmi-családi felvilágosításban, a diabeteses betegség jobb elfogadásában, megváltozott élethelyzetek kezelésében.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba